CFR Cluj a câştigat cu 2-0 pe propriul teren cu Gaz Metan Mediaş şi s-a apropiat din nou la 1 punct în spatele celor de la Craiova. Campioana ultimelor 2 sezoane nu a început convingător iar oaspeţii au avut prima ocazie a partidei prin Droppa.

În finalul primei reprize a venit descătuşarea pentru CFR după Chipciu a fost faultat în careu. Deac a transformat penalty-ul.

Imediat după pauză Djokovic a făcut 2-0 şi a risipit orice emoţie pentru CFR Cluj. Singurul aspect negativ pentru CFR este eliminarea lui Boli. Fundaşul central a primit direct cartonaş roşu şi nu va putea juca în etapa următoare din Liga 1, contra lui FCSB.

Sâmbătă va avea loc duelul dintre FCSB şi CFR Cluj la Bucureşti, pentru ca Universitatea Craiova să o întâlnească duminică pe Botoşani în deplasare. În penultima etapă, CFR Cluj o întâlneşte pe propriul teren pe Botoşani, în timp ce Craiova joacă la Giurgiu cu Astra. Titlul se poate decide astfel în ultima etapă când are loc meciul direct dintre Universitatea şi CFR Cluj, la Craiova.