CFR Cluj a învins-o cu 1-0 pe FC Botoşani şi s-a apropiat la 1 punct de liderul Universitatea Craiova. Cei de la CFR Cluj au dezvăluit după partidă că Dan Petrescu este în continuare la spital.

Campioana ultimilor 2 ani, CFR Cluj, continuă să spere la titlu în acest sezon. Deac a adus victoria cu Botoşani dintr-un penalty.

Dan Petrescu nu s-a aflat pe bancă, iar cei de la CFR Cluj au anunţat după meci că antrenorul de 52 de ani este în continuare internat după ce a fost testat pozitiv.

CFR a anunţat că 23 de jucători au fost testaţi pozitiv la Bucureşti şi negativ la Cluj. Clinica „Regina Maria” a răspuns la acuzaţii că a greşit testele.

Pentru jucătorii CFR-ului, perioada a fost una extrem de dificilă.

„Să nu te antrenezi 10 zile aproape, e imposibil. Eu am stat cu Adiţă (nr Adrian Păun) în cameră. De duminică, până vineri, îmi lăsau mâncarea la uşă, nu am văzut pe nimeni. Cei care au crezut că am fentat testele sunt oameni care nu gândesc. M-a deranjat foarte tare ce spune lumea că facem noi scenarii ca să nu jucăm cu FCSB”, a spus Andrei Burcă, jucător CFR Cluj.