fbpx
miercuri, octombrie 27, 2021

Simona Halep a câștigat prima partidă din postura de femeie căsătorită

Simona Halep a debutat cu o victorie la cea de-a zecea prezență la turneului de tenis de la Indian Wells, învingând cu 7-6(2), 6-1 pe ucraineanca Marta Kostyuk. După un prim set strâns Halep a terminat în pas de marș setul secund, favorita numărul 11 așteptând-o în turul 3 pe Emma Răducanu.

Meciul a marcat o nouă etapă a carierei Simonei Halep care a jucat prima dată la simplu, decând a anunțat despărțirea de fostul ei antrenor, Darren Cahill, la sfârșitul lunii trecute.

A fost deasemenea, așa cum remarca și cel care a intervievat-o pe teren, după meci, prima partidă de simplu a Simonei Halep din postura de femeie căsătorită.

„Întotdeauna când mă întorc aici, mă simt minunat. Este foarte plăcut să fiu din nou sănătoasă și să concurez la acest nivel. Să joc în octombrie aici este atât de special”, a declarat Halep după meci.

„Am ratat foarte multe ocazii de a juca tenis la acest nivel, în acest an, pentru că am fost accidentată și multe luni nu am putut juca. Am venit aici un pic mai agresivă decât de obicei și încerc să îmi îmbunătățesc jocul și pe mine însămi. Atitudinea mea nu a fost grozavă, dar voi continua să muncesc și este o plăcere să mă întorc și să câștig un meci la Indian Wells.”

Anterior acestei partide, Simona Halep a mai câștigat un meci la Indian Wells, însă în pereche cu Gabriela Ruse, în competiția de dublu.

(sursa: Mediafax)

Stiri similare

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Vremea Constanta

Constanța
câțiva nori
14.4 ° C
14.4 °
14.3 °
56 %
1.9kmh
15 %
mie
14 °
joi
14 °
vin
15 °
sâm
14 °
Dum
14 °