Gândește ca un manager și află în doar câțiva pași ce vor angajații tăi!

spot_img

În fiecare zi trebuie să luăm o decizie și un sondaj îți poate ușura ziua foarte simplu, deoarece el îți poate oferi răspunsuri clare la ceea ce vor oamenii din partea ta. Cu ajutorul unui sondaj poți cere angajaților tăi răspunsuri directe și astfel decizia ta se poate contura mult mai simplu și fără griji.

Chestionarele tale pot fi folosite de către dvs. în mai multe situații, cum ar fi:

 • coordonarea unei echipe și luarea unei decizii pe baza datelor colectate;
 • organizarea unei ședințe și solicitarea unui feedback;
 • solicitarea unui feedback de la clienții companiei, luarea unei decizii pe baza datelor analizate, etc.

Sunteți un manager de departament și doriți să va motivați angajații printr-un team building, însă nu știți exact ce își doresc angajații dvs. și astfel trebuie să vă puteți niște întrebări.

 • Dacă le-a plăcut ultimul team building?
 • În ce dată doresc să se susțină team building-ul?
 • Vor avea nevoie de transport?
 • Ce tip de activitate de team building vă place cel mai mult?
 • Cât de lung recomandați să fie programul de team building?
 • Ce tematică doriți să aibă team building-ul?

Cu Total Survey aveți posibilitatea de a trimite un chestionar la un departament sau la e-mailul angajaților. Prin această metodă le oferiți timp și spațiu în a decide dacă doresc să participe sau nu în cadrul team building-ului.

Pentru tine fiecare răspuns contează în orientarea ta pentru a lua o deciziei în ceea ce privește tematica team building-ului și activitățile din cadrul lui.

În mod automat cu ajutorul platformei noaste tu poți vedea imediat date statistice prelucrare cu ce ți-au răspuns angajați tai economisind timp de așteptare.

Ce vă propunem noi: Intra pe platforma Total Survey și creează-ți un chestionar cu toate întrebările tale favorite, chiar poți să le iei pe ale noaste prezentate mai sus, adaugă încă doua sau trei întrebări și trimite-l imediat colegilor tăi printr-un simplu click.

Sondajul trebuie să fie scurt cu diferite tipuri de întrebări pentru a vă ajuta angajații să vă răspundă în cel mai confortabil mod.

Tipurile de întrebări pot fi:

 1. Cu o singura varianta de răspuns – „Sunteți sigura de data aleasa anterior?”
 2. Cu mai multe variante de răspuns – „Care dintre produsele de mai jos va plac cel mai mult?”
 3. Cu text liber – „Doriți să veniți cu un prieten? Va rog să notați cum îl cheamă.”
 4. Cu răspunsuri grupate – „Alege dintre cele doua coloane răspunsul preferat de dvs. având în vedere ce transport preferați.”

Este de preferat să trimiteți chestionarul cu câteva zile sau săptămâni mai devreme pentru ca angajatul să nu se simtă presat în decizia lui de completare.

Ai terminat de strâns răspunsurile online de la angajații tăi?

Cu Total Survey ai posibilitatea de a utiliza instrumente de analiză automate. Răspunsurile sunt prelucrate în mod automat. Rezultatele prelucrării se pot face sub forma de grafice statistice, sub forma de bare verticale, bare orizontale, plăcinta și gogoașa. Toate graficele sunt editabile și tip 3D.

(sursa: Total Survey Suite)

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img