Intrare gratuita la cel mai mare festival de muzica din lume organizat pe o plaja!

spot_img

Iei nota 10 la bacalaureat si poti petrece gratis la Neversea 2022. Asa se prezinta oferta organizatorilor pentru elevii care reusesc sa atinga punctajul maxim dupa terminarea ciclului liceal. Elevii modeli din toata tara au parte de distractie si experiente de neuitat.

Initiatorii Neversea sustin valorile si performanta. Absolventii de 10 vor primi un abonament gratuit de 4 zile la festival. Pentru a ridica bratara de intrare, cei care au dat lovitura la bacalaureat vor avea nevoie de un document care sa dovedeasca media generala maxima cum ar fi diploma de bacalaureat sau foaia matricula.

Pe langa intrarea gratuita la festival, partenerul oficial al Neversea Romania, Kaufland ofera un voucher in valoare de 500 ron pentru cumparaturi. Acesta se poate folosi in orice supermarket Kaufland din Romania.

Elevii de top vor putea ridca bratara de acces si voucherul de cumparaturi, in baza unei dovezi, din zona de Acreditari a festivalului. Absolventii care vor sa fie rasplatiti pentru rezultatele imaculate la bacalareat, in cadrul campaniei, o pot face accesand http://neversea.com/bacde10

Redactor: Silviu Mitric

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img