Ai probleme ca manager în a-ţi înţelege angajaţii? Creează un chestionar!

spot_img

Stăpânește arta de a-ți realiza propriul sondaj și afla părerea angajaților despre orice situație din întreprinderea dvs.

Există situații în care trebuie să fii foarte rapid în construirea chestionarului dvs., să înțelegi foarte bine în câte moduri îți poți trimite chestionarul și să știi cum să îți interpretezi rezultatele pentru a obține informații cu adevărat valoroase din partea angajaților dvs.

Dorim să vă ajutăm în a vă dezvolta abilitățile de creare și  utilizare a funcțiilor noaste complexe, prezente pe platforma noastra, prin acest articol explicativ ce vă va contura anumite ideii.

În orice etapa de pe platformă noastră, aceste sfaturi pot fi exact ceea ce căutați sau aveți nevoie pentru a finaliza procesul în care vă aflați.

 1. Instruire pas cu pas

Pentru noi fiecare client, organizație privată sau publică contează și astfel vă oferim o ședință de instruire pas cu pas. Primul contact cu platforma noastră aparent pare complexă, însă este ușor utilizabilă.

Total Survey se implică și se asigură printr-o instruire la sediul dvs. sau printr-o ședință online că toți angajați dvs. cunosc exact cum funcționează platforma noastră.

Noi vă trimitem o persoană de încredere, ce vă va explica pas cu pas cum:

 • Puteți să vă setați departamentele;
 • Vă puteți construi chestionarul;
 • Vă puteți trimite chestionarul către clienți;
 • Vă puteți trimite chestionarul către angajații și clienți;
 • Vă puteți interpreta rezultatele.

 1. Aveți opțiunea de a folosi anumite funcții și resursele Total Survey

Total Survey este o platforma complexă și modernă însă adresată tuturor. Echipa noastă a încercat ca designul de utilizare să fie cât mai prietenos, acest lucru se reflectă în diversitatea din care poți alege cu ușurință cum îți poți crea chestionarul.

Echipa noastră profesională de creare conținut, designeri și IT cu experiență în aplicații au adus la realitate cea mai ușor utilizabilă platformă de creare de chestionare, exemple de facilități:

 1. Răspunsuri predefinite – ca utilizator nu ești obligat să faci pas cu pas fiecare întrebare, noi v-am pregătit câteva răspunsuri predefinite din care dvs. puteți să alegeți și să vă creați mult mai rapid chestionarul;
 2. Modele de întrebări – dacă nu aveți nici o idee ce întrebare să creați vă puteți inspira cu ajutorul unui singur click;
 3. Template-uri – vă punem la dispoziție peste 50 de modele de chestionare din care dvs. puteți doar să îl preluați și aplicat pe publicul dvs. țintă.

 1. Colaborează și comunică cu colegii dvs.

Susținem comunicarea între colegi și ai posibilitatea ca administrator sa te consulți constant cu managerul dvs. având în vedere un chestionar anume. Discuția poate fi despre întrebări, gramatică, tema chestionarului, ordinea întrebărilor și alte detalii.

 1. Suntem alături de tine cu echipa noastra de suport

Dacă întâmpinați orice dificultate cu platforma noastră nu ezitați și contactați-ne, vă stăm la dispoziție!

Total Survey se asigură ca echipa de suport să rezolve aproape fiecare aspect al utilizării platformei noaste prin explicații telefonice, video-call sau o ședință stabilită.

Sursă: Total Survey

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img