Altex sprijina momentele de neuitat oferite de Neversea

spot_img

Din acest an, Altex devine unul dintre principalii parteneri al festivalului Neversea si plajei Neversea Beach. Experienta data de Island of Electro by Altex in cadrul festivalului este distincta de restul: o zona de activare in care participantii se vor bucura de mai multe surprize si vor petrece in spuma.

 

Alaturi de noul parteneriat, biletele si abonamentele se pot achizitiona in magazinele Altex si Media Galaxy din Constanta, Bucuresti, Iasi si Craiova. Pentru fiecare achizitie din aceste magazine a fanilor Neversea, se va acorda un cadou surpriza. Prin acest parteneriat, clientii Altex pasionati de experiente de neuitat vor gasi pe site-ul Altex Romania un landing page dedicat cu produse de festival, lineup-ul dar si alte campanii dedicate: altex.ro

„Misiunea Altex este de a face tehnologia accesibilă tuturor românilor. Altex a fost, este și va fi prima optiune a romanilor atunci cand vine vorba de tehnologie, gadget-uri si multimedia. Tocmai de aceea ne-am propus să ne provocam clienții la noi experiențe magnifice. Muzica este ramura principala a exponenților IGeneration și dorim să le oferim acestora ocazia de a descoperi tehnologia de ultimă generație într-o atmosferă electrizantă. Așadar, îi așteptăm pe toți clienții Altex să participe la Neversea și să explorăm împreună experința unică de festival, la Island Electro by Altex, unde am pregătit nenumărate surprize”, a mentionat Carmen Căpitănescu, Marketing manager, Altex România.

Redactor: Razvan Onoaie

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img