Eveniment important BMF de Lions Club Constanta Balkanica

spot_img

Clubul LIONS Constanta Balkanica anunta cu bucurie finalizarea proiectului „BMF Bibliothèques Médiathèques Francophones 2022 – Navodari, Jud. Constanta in parteneriat cu Scoala Gimnaziala ,,George Enescu” Navodari cu sprijinul Lions Clubs District 124 Romania si Lions Clubs District 103 Sud-Est Franta.

O bijuterie realizata prin tenacitatea Doamnei Director Manuela Butuman, prin implicarea Doamnei Director Adjunct Nina Nicolau, prin dragostea pentru cuvantul scris a Doamnei Bibliotecar Cornelia Pana, la initiativa Doamnei Profesor Nastasia Panica – vechi prieten si partener al Clubului LIONS Constanta Balkanica.

Ne-am bucurat de un mini-recital deosebit oferit de elevii clasei a VII-a a Scolii dar si de fosti absolventi care au tinut sa fie prezenti alaturi de colegii si Profesorii lor la acest moment.

Am avut alaturi pe prietenii Marc si Martine Melguen – ambasadorii BMF, si ne-am bucurat de sprijinul PDG Ionel Lupu, coordonatorul programului BMF in Lions D124 Romania.

*BMF este o asociație cu scopuri culturale, creată de Lions of District 103 France SO și animată în principal de Lions Club Bordeaux Mondial. Obiectivul său principal este de a lucra pentru menținerea și dezvoltarea Francofoniei prin înființarea de biblioteci și biblioteci media în limba franceză. Filosofia sa se bazează pe parteneriat iar de-a lungul anilor, s-a dovedit că această cerință de parteneriat a găsit o rezonanță deosebită în România, astfel încât majoritatea BMF-urilor – cca 50, au fost înființate in Romania. BMF face parte din Acordul de infratire – Twinning dintre Districtul 124 România și Districtul 103 SO Franța.” a anunțat Lions Club Constanta Balkanica, pe pagina lor de Facebook oficială.

Sură foto: Facebook

 

Redactor: Olaru Andreea Cristina

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img