UNTOLD 2022, un spectacol de lumini

spot_img

Anul acesta la untold avem parte de un spectacol pe cinste adus de artisti din toata lumea! Ai de ales intre SASE scene diferite, fiecare cu o tema unica si cu distractie maxima!

Mainstage-ul este adorat de sute de mii de oameni din intreaga lume. La fiecare editie, are un concept unic si ii uimeste de fiecare data pe fanii festivalului. In 2019 scena principala a depasit 1.500 de metri pătrați de ecran led si un decor urias 3D.

Scena Galaxy are misiunea de a te transpune, cu puterea muzicii, o emotie unicata. In 2022, pe aceasta scena urca artisti precum Amelie Lens, Coeus, Djeff, Maceo Plex, Paco Osuna si mult altii.

Anul acesta la scena Alchemy, artiștii de rap, hip-hop, trap sau grime, precum și DJ care pun dubstep și drum&bass creează o atmosferă unică, în aer liber.

Pe aceata scena apar majoritatea artistilor romani extrem de iubiti de tineri, precum Ian, Killa Fonic, Marko Glass ft Bvcovia, Nane, Parazitii, Rava, Yny Sebi si multi altii.

Daydreaming este scena care te îndeamnă la visare, fie că ai ochii deschiși sau îi închizi, în pași de dans.

Scena Time este un tărâm steampunk strălucitor, plin de portaluri și instrumente de navigație. Înconjurati de ceasuri antice și moderne, cei prezenți aici conștientizează timpul prezent, puterea acestuia, dar și puterea interioară, lumi și călătorii noi.

Scena Fortune este ca o cameră obscură, plină de iluzii, vrăjitori și vrăjitoare, ghicitori și ghicitoare. Este locul în care nimic nu e ceea ce pare, dar cei prezenți au șansa să vadă clar adevărul și realitatea, în timp ce aud muzica lor preferată.

Redactor: Onoaie Razvan

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img