Reacțiile lumii tenisului la anunțul lui Federer privind retragerea din activitate

spot_img

Anunțul retragerii din activitate a lui Roger Federer, de 20 de ori campion de Grand Slam și fost număr unu mondial, a dus la un val de reacții din care Reuters a selectat câteva, făcând o sinteză a mesajelor transmise de personalitățile tenisului mondial.

Wimbledon, turneul la care Federer a câștigat un număr record de opt titluri
„Roger, de unde să începem? A fost un privilegiu să fim martori la călătoria ta și să te vedem devenind un campion în toate sensurile cuvântului.

„Ne va fi atât de dor să te vedem pe terenurile noastre, dar tot ce putem spune deocamdată este că îți mulțumim, pentru amintirile și bucuria pe care le-ai oferit atâtor oameni.”

Juan Martin Del Potro
„TE IUBESC, Roger. Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru tenis și pentru mine. Lumea tenisului nu va mai fi niciodată la fel fără tine.

Andy Roddick, care a pierdut finala de la WIMBLEDON din 2009 în fața lui FEDERER
„Noroc, Roger. Mulțumesc pentru amintirile împărtășite, prietenul meu. A fost o onoare să împărtășim timp/experiențe pe cele mai consacrate terenuri din sportul nostru. Să nu mai fii un străin. „De asemenea, pare a fi un moment bun pentru a începe antrenamentele pentru Wimby (Evident, glumesc).”

Roland Garros
„O sursă de inspirație pe teren și în afara lui. Mulțumim, Roger.”

Laver Cup
„Felicitări pentru o carieră competițională transcendentală. Îți mulțumim că ai fost o sursă nesfârșită de inspirație.”

Denis Shapovalov
„Un model pentru mine și pentru mulți alții!!! Mulțumesc pentru tot, Roger. A fost un privilegiu să împart terenul cu tine!!!”

David Ferrer, fost număr trei mondial
„Cea mai tristă zi din tenis. Mulțumesc, domnule Federer.”

Gary Lineker, fost fotbalist și prezentator TV
„A fost una dintre marile plăceri ale vieții să te urmăresc jucând. Ai adus atâta bucurie pentru atât de mulți. Mult noroc în tot ceea ce va urma.”

Judy Murray, mama lui Andy Murray
„Sfârșitul unei epoci magnifice.”

 

(sursa: Mediafax)

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img