Cycling Race Slobozia 2022

spot_img

Implicare și perseverentă pentru Municipiului Slobozia. Domnul Primar Dragoș Soare a organizat luna aceasta pe 9 octombrie un eveniment de amploare „Cycling Race Slobozia 2022”, dedicat pasionaților de ciclism.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Clubul Sportiv Municipal și cu sprijinul Poliției Locale. Traseul pe care s-a desfăşura competiția a avut ca punct de start: Piața Unirii (Hotel Select) -> Bulevardul Unirii -> Gară -> Bulevardul Unirii -> Bulevardul Cosminului -> Bulevardul Matei Basarab -> Zona Paradis/Biotera -> retur Piața Unirii.

Administrația Municipiului Slobozia s-a asigura din timp să anunțe conducători auto despre faptul că circulația auto va fi restricționată (prin anunțuri publice pe rețelele lor oficiale de mass media) pe Bulevardul Matei Basarab (zona cuprinsa între intersecția Central şi zona Paradis), pe Bulevardul Unirii şi pe Bulevardul Cosminului şi de asemenea cetățeni riveranii să aibă în vedere restricțiile de circulație în cazul în care vor avea nevoie să se deplaseze cu autoturismele parcate în zona de desfășurare a competiției.

Înscrierea la acest eveniment a fost gratuit iar vârsta minima de participare a fost de 6 ani. Evenimentul a decurs în foarte bune condiții datoria modului de organizare a Administrației Municipiului Slobozia.

Domnul Primar Dragoș Soare pe pagina lui oficiala de facebook a transmis câteva cuvinte călduroase cetățenilor „Astăzi a avut loc o premieră deosebită pentru oraşul nostru: Slobozia Cycling Race 2022!
Mi-am dorit să adunăm comunitatea într-o frumoasă dimineață de duminică şi să facem împreună mişcare.
Au fost 3 trasee, primul dedicat mai ales copiilor, al doilea, de 12 km, dedicat adolescenților şi pasionaților de ciclism, iar cel de 42 km a fost dedicat cicliştilor experimentați şi care de altfel s-a dovedit a fi şi o cursă spectaculoasă.
Ştiu că unii şoferi au fost nevoiți să ocolească centrul oraşului astăzi de dimineață datorită restricțiilor de circulație şi îmi cer scuze pentru deranjul provocat.
Vă mulțumesc mult tuturor pentru participare, pentru că ați contribuit la unirea comunității noastre şi în mod deosebit le mulțumesc părinților care au participat alături de copiii lor pentru că îi educă în spiritul mişcării în aer liber!”

Participând la eveniment cu ușurință ne-am putut da seama faptul că Primarul Dragoș Soare va realiza și pe viitor evenimente la fel de bine organizate ca acesta, ce aduc un plus de valoare Municipiului Slobozia.

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img