Omul de afaceri Ramazan Gur, pe podium la Topul Firmelor din județul Constanța

spot_img

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța a organizat joi, 27 octombrie, începând cu ora 19.00, la Aristocratos Ballroom Mamaia, evenimentul „Topul Firmelor din județul Constanța“, ajuns la cea de-a 29-a ediție, unde oameni de afacere constănțeni au fost premiați conform datelor financiare din anul precedent – într-o gală de excepție, cu multe surprize.

Evenimentul sa adresat mediului de afaceri constănțean, firmelor poziționate în clasament, colaboratorilor și partenerilor CCINA Constanța, fiind premiate cele mai bune firme din județ.

„La ceremonia de înmânare a premiilor au răspuns la invitația CCINA Constanța, alături de manageri ai celor mai performante companii constănțene, și personalități de prim–plan din spațiul economic, academic și diplomatic din Constanța, oficialități de la nivelul Instituției Prefectului (Silviu Iulian Coșa), Consiliul Judeţean Constanţa, Primăria Constanța și primăriilor din județ, reprezentanți ai autorităților cu atribuții de control, organizații patronale, parteneri și reprezentanți mass-media.” conform declarației scrise de către Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța – CCINA pe pagina lor oficială Facebook.

Ca o recunoaștere a profesionalismului și seriozității, printre cei premiați s-a aflat și unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din Constanța. Este vorba despre omul de afaceri Ramazan Gur, cel care a fost felicitat la scenă deschisă în momentul în care a primit două diplome, pentru compania Solid House ce s-a clasat pe primul loc în clasamentul firmelor din sectorul construcțiilor. Premiul a fost înmânat celui care a înființat firma și a adus-o la acest nivel de performanță, Ramazan Gur.

Solid House a debutat în domeniul construcțiilor în anul 2010, cu primul proiect imobiliar. Ulterior, s-au implicat în alte 13 proiecte, atât în Constanţa, cât şi în Mamaia, toate finalizate cu succes.

Au câştigat experienţă şi încredere de la un proiect la altul, s-au dezvoltat constant şi, astfel, au ajuns în prezent la peste 3.000 de apartamente finalizate şi alte 3.000 în curs de dezvoltare.

De asemenea, au fost premiate și firmele Mesta Marmura și Travertin. Premiul a fost primit de același Ramazan Gur.

Vizibil emoționat, Ramazan Gur a mulțumit organizatorilor pentru premiile acordate și a dat asigurări că firmele pe care le reprezintă vor da dovadă de profesionalism și pe viitor.

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img