EXCLUSIV: Fondatorii UNTOLD si Neversea organizeaza un nou festival de iarna unic in Romania

spot_img

Primul festival Massif Winter organizat de fondatorii UNTOLD si Neversea va avea loc in Martie 2023, în staţiunea Poiana Braşov, au anuntat creatorii celor mai de amploare festivale de muzica din Romania.

Conceptul acesta de festival este unic in România, el fiind un nou concept de divertisment, gândit special pentru stațiunea Poiana Brașov, care să dezvolte regiunea în cea mai dorită destinație montană pentru tineri din Europa.

Massif înseamnă reunirea sub aceeași umbrelă a unei serii de evenimente care se vor desfășura pe tot parcursul anului în Poiana Brașov, capetele de afiș fiind două festivaluri de muzică. Unul dintre festivaluri se va desfășura în sezonul de iarnă, pe parcursul a 3 zile, și va îmbina schiul cu muzica electronică, dance, trance, muzică experimentală. Celălalt va avea loc vara și va îmbina entertainment-ul cu relaxarea.

Festivalul Massif va fi cel mai frumos eveniment de iarnă din România și poate chiar din Europa Centrală și de Est, menținând Poiana Brașov ca o stațiune de top. Conceptul acestui festival nu este gândit ca un city-break, ci ca o vacanță de aproximativ doua săptămâni. Festivalul are în vedere promovarea specificului local, activități pentru iubitorii sporturilor de iarnă, evenimente pe pârtie și la celebrele Après-ski-uri.

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img