fbpx

Succes Categoric pentru Farul, 8-0 împotriva lui FC Botoșani

spot_imgspot_img

Gică Hagi se declară mulțumit de forma in care se află echipa sa. Elementul cheie care i-a făcut pe fariști motivați înainte de meci a fost indicația primita de la „Rege” de a nu se uita in clasament pentru a vedea diferența coplesitoare de puncte față de echipele urmăritoare.

„Da, cred că am început bine, chiar dacă au fost anumite momente în care am făcut greșeli. Am încercat să marcăm, să câștigăm. Felicitări echipei, tuturor jucătorilor care au fost pe teren. Golurile ne plac, muncim să marcăm, cu cât dăm mai mult e normal că riști și poți încasa. Trebuie să ai echilibru, să faci ambele faze.” Sunt o parte din declarațiile lui Gică după succesul de la Ovidiu.

Golurile primei reprize au fost marcate de Grameni (11’) si Alibec (45’) după un penalty ratat, dar reparat cu bifarea unei simple formalități. De remarcat este roșul primit de Alin Șeroni in minutul 30 al partidei, care se afla în postura de ultim apărător și a fost nevoit să faulteze.

În repriza secundă, Farul s-a dezlănțuit reușind sa marcheze de șase ori prin dubla lui Denis Alibec (77’ și 87’), dubla lui Vlad Morar proaspăt intrat (67’ si 69’) si prin șuturile remarcabile semnate de Alexi Pitu (51’) si David Kiki (81’).

Formația gazdă reușește să mențină un maraton în urmărirea titlului de campioană. Miercuri, Farul găzduiește din nou un meci de cupă împotriva candidatei directe la titlul Superligii, CFR Cluj, de la ora 20:00.

Redactor: Silviu Mitric

spot_imgspot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img