fbpx

România va avea în 2023 o creștere semnificativă a bugetului alocat investițiilor: 7,2%, reprezentând peste 110 miliarde de lei

spot_imgspot_img

Premierul Nicolae Ciucă, liderul PNL, anunță că România va avea în 2023 o creștere semnificativă a bugetului alocat investițiilor: 7,2%, reprezentând peste 110 miliarde de lei: „Măsurile bune luate de guvern se văd în creșterea economică a României”.

„Anul viitor vom avea o creștere semnificativă a bugetului alocat investițiilor: 7,2%, reprezentând peste 110 miliarde de lei. Și anul acesta, am alocat cea mai mare sumă din ultimii 32 de ani pentru investiții, aproape 90 de miliarde de lei.

Măsurile bune luate de guvern se văd în creșterea economică a României, dar și în creșterea investițiilor străine directe, care au fost peste 9 miliarde de euro în 2022”, anunță Nicolae Ciucă.

El afirmă că investițiile înseamnă, pe lângă #dezvoltare și modernizare în toate sistemele cheie, și crearea de noi locuri de muncă.

„În contexte economice dificile, precum cel prin care trecem, investițiile sunt cea mai bună soluție pentru a le asigura cetățenilor un trai decent, mai multe oportunități și creșterea veniturilor”, încheie liderul PNL.

(sursa: Mediafax)

spot_imgspot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img