Expertissa duce IT-ul la nivelul urmator!

spot_img

 

In 1995, s-a infiintat Expert Service IT la Bucuresti, avand ca principal de activitate furnizarea de echipamente de birou. Aceasta ajuta economia tarii, prin oferirea de locuri de munca.

Expert Service IT, pe langa oferirea locurilor de munca ce au ajutat sute de oameni, si-a dovedit puterea prin calitatea serviciilor.

La scurt timp, si-a strans parteneri la nivel international, aratandu-ne capacitatea lor ca si companie. Aceasta colaboreaza cu Microsoft, Toshiba, IBM, Lenovo, Bitdefender, etc. 

Expertissa a strans extrem de multi clienti si niciodata nu au avut recomandari proaste in 25 de ani de activitate! Primele lor contracte au fost chiar cu Yazaki Romania, AIG Life si ING Bank!

Pe langa toate acestea, Expertissa ca si companie de IT, duce la un nivel mult mai inalt toate serviciile de Office Automation, analizarea infrastructurii IT de la baza afacerii, etc.

Consilierea si serviciile IT prestate de Expertissa sunt fundatia unei afaceri de succes. Aceasta pune in aplicare metode rapide si eficiente pentru a creste nivelul digitalizarii in Romania.

Constanta, Timisoara si Bucuresti sunt pilonii in care Expertissa construieste era IT-ului, avand de asemenea o expansiune de sedii si in Brasov, Craiova si Cluj. 

Cu toate acestea, inca nu s-a gasit un adversar in fata acestui titan pe partea de IT, datorita capacitatii lor de solutionare a problemelor.

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img