Cine este Oscar, „trapperul” care va urca pe scena Massif Winter 2023?

spot_img

Oscar, numele lui adevărat fiind Ștefan Căpraru, a fost pasionat de muzică din perioada când era junior. Debutul său a fost de la 12 ani la emisiunea moderată pe atunci de Dan Negru, așa-zisa „ Next-Star”, în ediția 2014. Porecla asociată artistului după emisiunea dedicată copiilor a fost „micul Eminem” de România. Locul 3 al ediției respective i-a aparținut lui Osky.

După Next-Star, la o distanță de numai 2 ani, Ștefan s-a înscris la X Factor. Cu mult tupeu, de felul lui îndrăzneț, în anul 2016, Oscar a intrat pe scena celui de-al doilea show televizat la care participa și a început să cânte versurile scrise din trăirile si stările acestuia. Prezența la acest show a fost a doua demonstrație a caracterului său direct și sincer, la doar 14 ani.

La 20 de ani, Oscar este cel mai apreciat artist din industria Trap la acest moment, având piese alături de Ian, Aerozen, Idk și mulți alții. După participările din vară la celelalte festivale cu istorie ale organizatorilor, Neversea și Untold, Ștefan alege să vină la Massif 2023 pentru a face un show incendiar alături de petrecăreții adunați in Poiana Brașov.

Abonamentele disponibile în acest moment pentru cel mai așteptat festival din Carpați, se prezintă în felul următor:
– Acces General | sub 21 ani: 49 EURO + taxe (redus de la 150 EURO + taxe)
– Acces General Simplu: 79 EURO + taxe (redus de la 150 EURO + taxe)
– VIP: 250 EURO + taxe
– Ziua 1 | General Acces | Vineri: 27 EURO + taxe
– Ziua 2 | General Acces | Sâmbătă: 36 EURO + taxe
– Ziua 3 | General Acces | Duminică: 27 EURO + taxe
Prețurile pot varia in funcție de perioada în care achiziționați un bilet. Detaliile actualizate la zi despre festivalul din Poiana Brașov, Massif Winter 2023, regăsiți pe site-ul: www.bemassif.com

Redactor: Răzvan Onoaie

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img