Farul-Craiova, cap de lista al meciurilor din aceasta etapa a Superligii

spot_img

Farul are posibilitatea sa intre pe primul loc in Superliga. In functie de rezultatul din partida primelor 2 clasate din sezonul tracut, Marinarii au sansa sa urce in fruntea clasamentului.

Hagi a fost extrem de mandru de elevii sai care au reusit sa intoarca scorul in meciul cu FCSB in prelungiri. A fost cea mai frumoasa victorie din campionat, in opinia regelui.

“La ultimul meci, cu FCSB, am fost mândru de echipă, de jucători. Chiar am arătat că am învățat ceva din vară până în iarnă, spiritul pe care l-am avut, mentalitatea. De aceea cred că am și câștigat meciul. Cred eu că suntem pe drumul bun, creștem zi de zi.
Un adversar foarte bun, talentat, cu un spirit foarte bune. Echipă care are tehnică și forță. Un antrenor disciplinat, experimentat, cu o personalitate specifică zonei. Ne așteaptă un meci foarte greu. Noi trebuie să ne impunem jocul în ofensiv, iar defensiv să dominăm și să creăm presiune adversarului.
Problemele de lot, suspendările care se știți. Boli nu este 100%. Este bine, dar nu e 100%, așa că nu face parte din lot. Popescu are și el o problemă, care îl ține de două-trei săptămâni. Mai avem vreo două probleme mici, ivite la antrenament, dar sper să le rezolvăm până la meci” a fost discursul lui Hagi inaintea meciului cu oltenii.

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img