Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea prezintă formularele din programul de creştere a natalităţii

spot_img

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, a realizat un videoclip în care prezintă modul în care se completează formularele pentru obținerea sprijinului prin Programul de creștere a natalității. Decizia a fost luată deoarece numeroase dosare conțin erori.

În filmare, ministrul și o directoare din cadrul ministerului arată cum se completează, pas cu pas, formularele pentru obținerea sprijinului în valoare de 15.000 de lei prin Programul de creștere a natalității.

„Am primit peste 10.000 de solicitări și avem deja aproape 1.400 de dosare care au fost declarate eligibile. Vin cu o serie de precizări pentru că în multe dosare am găsit unele erori care au îngreunat munca echipei din minister și a prelungit, din păcate, perioada de așteptare a contractelor și a voucherelor. Nici un dosar nu este respins din acest motiv și pot fi aduse completări”, a explicat ministrul Gabriela Firea.

Clipul a fost publicat pe Facebook.

(sursa: Mediafax)

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img