RAJA strică mașinile cetățenilor din Mamaia Nord

spot_img

Compania de apă și canalizare RAJA Constanța a efectuat recent lucrări de modernizare a infrastructurii în zona Mamaia Nord, însă modificările efectuate și lăsate temporar nefinalizate au condus la deteriorarea drumurilor și, implicit, la impactul negativ asupra mașinilor cetățenilor.

Noua infrastructură a creat deficiențe semnificative, cum ar fi gropi, dâmburi și șanțuri, care pot pune în pericol atât siguranța pietonilor, cât și a șoferilor și, prin urmare, a agravat traficul în zonă. Cetățenii din Mamaia-Sat și Năvodari au făcut publice plângerile lor cu privire la impactul negativ al acestor lucrări și au solicitat măsuri adecvate pentru prevenirea accidentelor.

Acestea nu sunt doar inconveniențele pe care le întâmpină pietonii în timp ce se deplasează pe aceste drumuri. Șoferii care traversează aceste zone sunt expuși riscului de a suferi daune la mașinile lor personale din cauza gropilor sau a dâmburilor din calea lor. Acest lucru poate duce la costuri semnificative pentru repararea mașinilor, afectând astfel bugetele familiilor locale.

Deși RAJA a asigurat public că vor fi finalizate lucrările de modernizare în timp util, cetățenii sunt nemulțumiți de întârzierile prelungite și de faptul că lucrările au fost lăsate neterminate pentru o perioadă „mult prea îndelungată”. În acest sens, este important să se respecte un echilibru între îmbunătățirea infrastructurii și siguranța cetățenilor.

 

Comunitățile locale fac un apel către RAJA Constanța să ia măsurile necesare pentru a finaliza lucrările de modernizare a infrastructurii cât mai curând posibil și să se asigure că cetățenii din Mamaia Nord, precum și din zonele învecinate, se pot bucura de un mediu sigur și sănătos. Este esențial ca astfel de lucrări să fie efectuate într-un mod responsabil, astfel încât să nu aibă impact negativ asupra vieții cetățenilor sau asupra mediului înconjurător.

Mordernizarea infrastructurii poate aduce beneficii semnificative pentru oraș, dar este vital să se asigure că aceste lucrări sunt efectuate cu responsabilitate și că cetățenii sunt protejați. Acest lucru ar putea fi realizat printr-un dialog mai strâns între RAJA Constanța și cetățenii afectați, în scopul identificării celor mai bune soluții pentru a evita orice impact negativ pe viitor.

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img