Mazilu, de NEOPRIT – INCA UN GOL pentru Farul | 2-1 vs Sepsi OSK

spot_img

Debutul de Play-off a adus pe masa clubului dobrogean o noua victorie cu Sepsi, la numai 2 saptamani de la ultimul meci jucat in aceeasi formula, terminat cu scorul de 2-0 pentru Farul. Hagi a acumulat 300 de meciuri ca antrenor in primul esalon de fotbal al Romaniei, motiv pentru care a primit un cadou simbolic de la elevii sai, un tricou cu numarul 300 pe spate.

Hagi, mandru de cele doua valori produse din propria pepiniera care au adus victoria in meciul cu Sepsi OSK:

Dina Grameni este un mijlocaş care are un echilibru, o balanţă foarte bună între defensivă şi ofensivă. Gândeşte bine, pasează bine. Are un picior bun. A marcat goluri, munceşte foarte mult şi este destul de tânăr, 20 de ani. Pare lent, dar e foarte iute. Are timp să înveţe să ajungă mai bun, mai matur.

Acum, Mazilu e un un atacant. Ştiam cu toţii din club că vede golul atât de uşor. Îl are în sânge şi e un atacant căruia îi place unu contra unu, să dribleze, să atace poarta. E vertical pe poartă, vede golul. Nu e un decar, dar e un atacant foarte bun” a rezumat regele.

Etapa I de playoff a mers ceas pentru Farul. Pretendentele la titlu au facut egal, marinarii distantandu-se la 2 puncte de CFR Cluj, respectiv 5 puncte de FCSB.

Urmeaza o etapa dificila pe terenul Rapidului, echipa care a pierdut in ultimul meci din sezonul regulat impotriva Farului, scor 2-1. Marinarii anunta ca vor merge din nou in numar urias pe Giulesti, este tot ce isi doreste Hagi care spunea la inceputul fuziunii din 2021 ca oamenii din Dobrogea vor fi alaturi de Farul, alaturi de o traditie nemuritoare.

Redactor: Silviu Mitric

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img