fbpx

Nu se pot retrage bani din conturile ING în toată țara!?

spot_imgspot_img

Astăzi, 29 Martie, în jurul orei 15:00, un incident nefericit a avut loc la toate bancomatele ING din țară – în mod neașteptat, oamenii nu au putut extrage bani folosind cardurile lor personale.

ING este una dintre cele mai mari bănci din țară și are o reputație impecabilă în ceea ce privește serviciile sale. Este important să înțelegem că problemele tehnice pot apărea oricând, indiferent de dimensiunea sau reputația băncii.

Este normal să ne întrebăm dacă aceasta este o problemă des întâlnită și dacă banii noștri sunt în pericol. Într-adevăr, acesta este un eveniment total neobișnuit, doar că asta nu înseamnă că ne aflăm în pericol. Banii noștri sunt în siguranță și nu există nicio indicație că această problemă a afectat conturile sau tranzacțiile clienților.

Aceasta nu este prima dată când băncile din întreaga lume se confruntă cu astfel de probleme tehnice. Deși acest tip de probleme poate părea deranjant, acestea sunt rareori cauzate de acțiuni intenționate sau malitioase. În general, aceste probleme sunt provocate de actualizări ale sistemelor informatice, probleme de conectivitate sau de alte probleme tehnice care sunt greu de anticipat.

Redactor: Bogdan Onoaie

spot_imgspot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img