fbpx

Doamna Primar Nicoleta Vrabie a pregătit o veste bună pentru șoferi!

spot_imgspot_img

Localitatea Peștera este pe cale să se bucure de un proiect grandios de modernizare a nodului rutier, care va aduce un nou impuls dezvoltării și urbanizării localității.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. a inițiat demararea investigațiilor de teren pentru a începe lucrările de construcție a unui nou nod rutier, conform contractului privind Elaborarea Studiului de Prefezabilitate și a Studiului de Fezabilitate privind „Realizarea de noi noduri rutiere pe Autostrăzi”.

Prin modernizarea nodului rutier Peștera, localitatea va deveni mai accesibilă pentru turiști și pentru cei care doresc să se stabilească aici, datorită unei infrastructuri mai bune.

În plus, proiectul va contribui la stimularea investițiilor și dezvoltarea afacerilor locale, oferind astfel oportunități noi pentru comunitatea locală. Această modernizare a nodului rutier Peștera va fi, fără îndoială, un pas important în dezvoltarea economică și urbană a localității, aducând beneficii semnificative pentru oameni și pentru afacerile din zonă.

Având în vedere prevederile legislative, cetățenii care dețin cu orice titlu imobile situate de-a lungul coridorului și în cadrul zonelor studiate, sunt rugați să permită accesul echipelor tehnice și utilajelor acestora pentru efectuarea în bune condiții a măsurătorilor topografice, a studiilor geotehnice, a studiilor arheologice și a tuturor operațiunilor necesare studiului de fezabilitate.

În timp ce cetățenii așteaptă cu nerăbdare începerea lucrărilor, această modernizare va fi cu siguranță un catalizator pentru transformarea localității într-un oraș modern și viabil economic.

Sursă – Facebook
Redactor – Paul Păunescu

spot_imgspot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img