O treime dintre asistenții medicali din Statele Unite intenționează să renunțe la profesie!

spot_img

Pandemia COVID-19 a avut un impact major asupra forței de muncă din domeniul sănătății, iar ultimul sondaj realizat de AMN Healthcare Services Inc., a arătat că aproape o treime dintre asistenții medicali din Statele Unite intenționează să își părăsească profesia, iar principalul motiv este oboseala și epuizarea.

Potrivit sondajului realizat pe un eșantion de peste 18.000 de asistente medicale, 36% dintre acestea intenționează să continue să lucreze în acest sector, dar ar putea schimba locul de muncă.

În același timp, 69% dintre asistente solicită o creștere a salariilor, iar 63% caută un mediu de lucru mai sigur pentru a-și reduce stresul.

Criza de personal a dus la creșterea costurilor la operatorii de spitale și a stimulat profiturile furnizorilor de personal medical, cum ar fi AMN Healthcare.

Deficitul de personal din spitale este o problemă de câțiva ani, însă a căpătat amploare la nivel global la sfârșitul anului 2021 și a atins un vârf la începutul anului trecut, în urma unui număr mare de demisii din cauza epuizării.

În această perioadă de incertitudine, cu pandemia care continuă să pună presiune pe sistemul de sănătate, este important ca guvernele și organizațiile din domeniul sănătății să ia măsuri pentru a asigura bunăstarea asistenților medicali și pentru a încuraja oamenii să rămână în profesie.

Sunt necesare schimbări semnificative pentru a oferi personalului medical condiții de lucru sigure și pentru a le asigura salarii echitabile și morale ridicate.

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img