Alege să te distrezi| Mijlocul verii înseamnă Neversea 2023!

spot_img

Festivalul asteptat de toți tinerii amatori de distracție își va derula show-ul în perioada 6-9 iulie 2023. Cu această ocazie, organizatorii au scos la vânzare abonamente în presale cu mai bine de 6 luni înainte de Neversea 2023.

 

Scena The Ark a asigurat, în anul 2022, un hipe nesănătos de dulce, unul la care nimeni nu se aștepta printre organizatorii Neversea, prin aducerea celor mai iubiți artiști din România, aparținând industriei trap: Ian, Oscar, Albert NBN, YNY Sebi, Azteca, Nane, Killa Fonic și mulți alții și-au lăsat amprenta pe scena dedicată tinerilor.

 

„Main-ul” a asigurat, cu prioritate persoanelor de orice vârstă, atmosfera excepționala gustului internațional al notelor muzicale. DJ-ei din toată lumea precum: Alan Walker, J Balvin, Salvatore Gannaci, Steve Aoki urmați de o sumedenie de artiști însemnați au încins atmosfera în anul precedent.

 

Lista cu artiștii ce vor urma să fie prezenți pe afișele Neversea 2023, iar mai apoi pe scena festivalului, va fi publicată în articolele următoare din cotidianul nostru.

 

Pentru a participa la festival, ticketele pentru Neversea 2023 se vând astfel:

– Day Ticket – de la 49 EURO + taxe;

– 4 abonamente General Access – de la 349 EURO + taxe;

– 5 abonamente General Access – de la 425 EURO + taxe;

– 6 abonamente General Access – de la 470 EURO + taxe;

– abonament General Access – de la 119 EURO + taxe;

– abonament VIP – de la 239 EURO + taxe;

– abonament pentru persoanele sub 21 de ani – de la 89 EURO + taxe.

 

Potrivit neversea.com, pack-urile de 4, 5 și 6 abonamente sunt în număr foarte limitat. Vă sfătuim să achiziționați accesul la festival, prin intermediul acestor oferte, în termenul promoției.

 

*prețurile au fost actulizate în acest articol pe data de 6 iunie 2023.

 

Redactor: Răzvan Onoaie

 

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img