Pompierii Constanței salvează zece rățuște dintr-o situație misterioasă?

spot_img

Pompierii Constanței au salvat 10 rățuște surprinse într-o situație misterioasă. Ceea ce părea a fi o provocare imposibilă a devenit un act de eroism ce a captivat inimile oamenilor.

Când pompierii de la Detașamentul de Pompieri Slt. Fripis Marius Daniel au fost chemați să intervină, nici nu bănuiau ce-i așteaptă.

Zece bobocei de rață sălbatică se aflau prinși într-o gură de scurgere a apei pluviale, iar situația părea destul de complicată.

Rățuștele după salvarea miraculoasă Sursă httpwwwradioconstantaro2023052910 ratuste salvate de pompierii militari constanteni
Sursă httpwwwradioconstantaro2023052910 ratuste salvate de pompierii militari constanteni

Cu priceperea și determinarea lor caracteristice, pompierii nu s-au lăsat intimidați.

Folosindu-se de echipamentul special din dotarea autospecialei de stingere, au reușit să înlăture gratiile care blocau rățuștele.

În timp ce trecătorii priveau cu sufletul la gură, unul câte unul, boboceii au fost salvați cu grijă și dedicație.

Total Survey Advertisement

Aplauzele au răsunat în semn de recunoștință pentru acești eroi neobosiți, care și-au pus viața în pericol pentru a salva vieți atât de mici și vulnerabile.

După această salvare spectaculoasă, boboceii vor fi preluați de o persoană care a apelat la 112 și vor fi transportați în siguranță la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

Aceste creaturi delicate vor primi îngrijirea și atenția necesară pentru a-și continua viața într-un mediu sigur.

Pompierii constănțeni au demonstrat încă o dată că vocația lor este de a proteja și salva, indiferent de circumstanțe.

Astfel, povestea misterioasă a salvării celor zece rățuște rămâne un simbol al curajului și devotamentului uman, iar acești eroi de zi cu zi merită întreaga noastră admirație și recunoștință.

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img