Nu poți ajunge la tot festivalul Neversea 2023? Ia-ți bilet de o zi acum!

spot_img

6-9 iulie 2023 este perioada în care se va desfășura festivalul Neversea, iar organizatorii au anunțat recent punerea în vânzare a biletelor de o zi pentru cei care doresc să participe doar în anumite zile.

 

Ca de fiecare dată, locația unde se va desfășura evenimentul, care adună, an de an, sute de mii de oameni într-un loc magic, este Plaja Neversea.

 

În special, biletele de o zi sunt cumpărate de cei care vor să își susțină doar artiștii preferați dintr-o singură zi, nefiind interesați de restul personalitățiilor în restul zilelor festivaliere.

 

Astfel, ai posibilitatea de a-ți lua un Day Ticket și, în același timp, ai liber la distracție alături de alți susținători cu dorința comună de a-și întâlni artistul care performează pe scenă.

 

Prețul unui bilet de acces pentru o singură zi pornește de la 49 EURO + taxe în momentul redactării articolului, potrivit neversea.com.

 

De asemenea, organizatorii au introdus o nouă variantă care atrage atenția oricărui grup de tineri cu poftă de distracție: 4 bilete General Access la doar 349 EURO + taxe.

 

Pentru a participa la festival, ticketele pentru Neversea 2023 se vând astfel:
– Day Ticket – de la 49 EURO + taxe;
– 4 abonamente General Access – de la 349 EURO + taxe;
– 5 abonamente General Access – de la 425 EURO + taxe;
– 6 abonamente General Access – de la 470 EURO + taxe;
– abonament General Access – de la 119 EURO + taxe;
– abonament VIP – de la 239 EURO + taxe;
– abonament pentru persoanele sub 21 de ani – de la 89 EURO + taxe.

Potrivit neversea.com, pack-urile de 4, 5 și 6 abonamente sunt în număr foarte limitat. Vă sfătuim să achiziționați accesul la festival, prin intermediul acestor oferte, în termenul promoției.

Redactor: Răzvan Onoaie

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img