China pregătește noi acțiuni împotriva criptomonedelor

spot_img

Restructurarea conducerii Băncii Centrale a Chinei contrazice speculațiile de relaxare a reglementărilor

Conform raportului publicat de Bloomberg (Crypto’s Dream of an Embrace by China Gets a Reality Check), China pare hotărâtă să continue acțiunile sale împotriva criptomonedelor, contrazicând speculațiile recente că ar putea relaxa reglementările în acest domeniu.

Odată cu restructurarea conducerii Băncii Centrale a Chinei, se subliniază intenția clară a Administrației de la Beijing de a menține o politică strictă în privința tranzacțiilor cu active digitale.

Numirea lui Pan Gongsheng indică continuitate în politica interzicerii criptomonedelor în China

Un semn clar al continuității politice în privința interzicerii tranzacțiilor cu criptomonede este numirea lui Pan Gongsheng în calitate de principal reprezentant al Partidului Comunist în cadrul Băncii Populare a Chinei, instituția bancară centrală de la Beijing.

Această mișcare îl plasează pe Pan Gongsheng ca favorit pentru a deveni guvernator al Băncii Centrale a Chinei și confirmă hotărârea statului chinez de a menține o poziție fermă în privința criptomonedelor.

Una dintre cele mai puternice bănci centrale din lume avertizează că bitcoin va muri

Banca Centrală a Chinei a declarat ilegale toate tranzacțiile asociate cu criptomonede în 2021

În 2021, Banca Populară a Chinei a declarat ilegale toate tranzacțiile asociate cu criptomonede, precum Bitcoin și Ethereum.

David Qu, economist în cadrul secției economice a Bloomberg specializat pe China, a subliniat că niciun guvernator al Băncii Centrale a Chinei nu va susține Bitcoin și că evenimentele din Hong Kong sunt considerate irelevante în China continentală, unde Hong Kong-ul este perceput ca o piață externă.

China rămâne hotărâtă să implementeze politici stricte împotriva criptomonedelor

Astfel, China pare hotărâtă să continue politica sa strictă împotriva criptomonedelor, cu un accent puternic pe interzicerea tranzacțiilor cu active digitale.

Managerii din industria criptomonedelor înțeleg riscurile implicate, iar numirea lui Pan Gongsheng într-un rol cheie indică o clară intenție de continuitate politică în această direcție.

Total Survey Advertisement

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img