Fotbal din Constanța: Rivaldo este noul acționar al Farului Constanța!

spot_img

S-A OFICIALIZAT! Brazilianu Rivaldo Vitor Borba Ferreira a devenit acționar la Farul Constanța

Ziua de 11 septembrie a confirmat zvonurile răspândite zilele acestea prin presă, unde scria că Gheorghe Hagi este în discuții avansate pentru cedarea a 10 procente lui Rivaldo din acțiunile sale, tatăl atacantului echipei constănțeană, Rivaldinho.

Cel mai răsunător „transfer” din istorie!

Așa cum se prezintă în comunicatul oficial al clubului, Rivaldo a fost convins de consistența proiectului creat de Gheorghe Hagi și a validat dorința de a pune umărul la creșterea acestui club: „Titlul mondial câștigat cu Brazilia în 2002, medalia de vicecampion mondial din 1998, Balonul de Aur în 1999, când și FIFA l-a desemnat și cel mai bun fotbalist al anului, Copa America cu Brazilia în 1999, Champions League cu AC Milan în 2003, golgheterul Champions League în 2000, sunt numai câteva dintre trofeele obținute de Rivaldo de-a lungul unei cariere fabuloase.” sunt laudele aduse lui Rivaldo de către oficialii marinarilor.

Cum sunt împărțite acțiunile echipei de la malul mării?

Gheorghe Hagi79,9% din acțiunile Farului Constanța
Rivaldo10% din acțiunile Farului Constanța
Ciprian Marica10% din acțiunile Farului Constanța
Iasko0,1% din acțiunile Farului Constanța

Hagi, mândru de performanța sezonului trecut!

La prezentarea oficială a noului acționar, Gică Hagi a declarat că munca lui depusă la Ovidiu în proiectul său nu a fost în zadar, atrăgând un partener puternic, câștigător al balonului de aur, al trofeului Champions League, al campionatului mondial de fotbal și nu numai: „Am promis în urmă cu doi ani că trebuie să devenim un club foarte puternic, care să își propună mereu obiective tot mai importante, pentru că Farul reprezintă un brand, este echipa tuturor constănțenilor, a tuturor dobrogenilor. Nu mai este niciun secret din faptul că doresc să am alături parteneri puternici, să vând acțiuni, așa cum am spus în diverse situații, pentru că Farul trebuie să devină un club din Top 3 în România. 

Am reușit în ultimul sezon ceva fantastic prin câștigarea campionatului, dar pentru a ne dezvolta în continuare este nevoie de parteneri puternici. Este o mândrie că o personalitate mondială, un lider așa cum este Rivaldo, a decis să se alăture clubului nostru. Faptul că un campion mondial, un Balon de Aur, un câștigător de Champions League a decis să vină la Farul dovedește să am muncit bine până în prezent și că am arătat încredere, siguranță prin proiectele pe care le dezvoltăm. Este un nou pas pe care ni l-am propus, acela de a deveni cei mai bunisunt spusele „regelui”.

Redactor: Silviu Mitric

spot_img

Ultimele articole

ARTICOLE SIMILARE

spot_imgspot_img