Un bărbat este acuzat că a încercat să violeze, duminică seara, o femeie într-o staţie de autobuz din Constanța. În mediul online au existat nemulțumiri legate de intervenția Poliției, însă s-a dovedit că polițiștii au ajuns la caz în câteva minute și l-au dus pe presupusul agresor la audieri.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean, duminică seara polițiștii Secției nr. 5 Constanța au fost sesizați despre producerea unui scandal, pe o stradă din municipiul Constanța.

Patrula de poliție a identificat un bărbat, de 43 de ani, care ar fi agresat, într-o stație de autobuz, o femeie, de 55 de ani, din Constanța.

Bărbatul a fost condus la sediul secției de poliție, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. Ulterior, acesta a solicitat asistență medicală și a fost însoțit de polițiști și personal medical pentru investigații de specialitate.

O femeie a scris pe Facebook că bărbatul a luat o femeie din staţie, i-a pus mâna la gură şi a vrut să o violeze, „având pantalonii în vine. L-a văzut un om şi a început să-l alerge, apoi l-au prins băieţii de la barul din cartier”. O altă persoană a scris pe Facebook că Poliția ar fi spus cp nu vine la caz decât dacă sunt „dovezi concrete” că este vorba despre tenativă de viol, însă s-a dovedit că polițiștii au ajuns la caz în câteva minute.

„Apelul 112 a fost direcționat imediat către dispeceratul Secției 5 Politie Constanța, care a trimis de îndată patrula de ordine și siguranță publica la fata locului”, a anunțat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

VIATenews
SURSĂMediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.