O ambarcațiune cu opt turiști români la bord s-a răsturnat în Dunăre, oamenii fiind salvați de poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, care au reușit să îi aducă în siguranță la mal.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de Poliția de Frontieră, polițiștii din cadrul Grupului de Nave Sulina au fost sesizați telefonic de către un lucrător de la Stația Meteo Sulina despre faptul că în Golful Musura, în dreptul staţiei meteo, s-a răsturnat o ambarcațiune cu mai multe persoane la bord

Poliţiştii de frontieră au au intervenit cu două ambarcaţiuni rapide și, la scurt timp, persoanele au fost recuperate din apă și aduse în siguranţă în Portul Sulina.

Cei opt turiști, cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani, au fost predate, pentru investigaţii medicale, personalului medical de la Serviciul de Urgenţă Sulina.

A fost deschisă o anchetă în acest caz pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul, poliţiştii de frontieră informând lucrătorii Căpităniei Portului Sulina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.