Vasili Nebenzia, ambasadorul Rusiei la ONU, a declarat, sâmbătă că relațiile dintre Statele Unite și Rusia au ajuns la un nivel nepermis de jos, adăugând că o bună dinamică a relațiilor bilaterale ar influența în mod pozitiv scena internațională, relatază Tass.

Ambasadorul rus a afirmat că relațiile deteriorate cu SUA nu aduc nimic pozitiv în afacerile internaționale. El a precizat că repararea relațiilor ruso-americane ar fi în beneficiul întregii lumi. ”Relațiile bilaterale sunt la un nivel nepermis de jos”, a afirmat ambasadorul rus.

”Consiliul de Securitate al ONU este unul dintre puținele locuri în care cooperăm cu Statele Unite. Procedăm așa nu pentru a demonstra că interacțiunea poate fi benefică, ci pentru că este foarte importantă cooperarea în interiorul ONU pentru întreaga omenire”, a spus Nebenzia.

”Am fost întrebat dacă deteriorarea relațiilor cu SUA poate afecta cooperarea la ONU, dar am răspuns că am trecut de acest moment și nu vrem ca relațiile bilaterale să afecteze soluționarea problemelor de securitate”, a adăugat diplomatul rus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.