România U21 a fost condusă cu 3-1 la Cluj, însă tricolorii mici au luptat până în ultimele secunde ale partidei și au marcat două goluri în două minute și au închis tabela de marcaj cu rezultatul 3-3.

Belgia a deschis scorul în minutul 35, Cools a șutat puternic din afara careului, iar balonul a prins vinclul porţii lui Ionuţ Radu. Băieții lui Rădoi au restabilit egalitatea în ultimul minut al primei reprize. Mbenza l-a faultat în careu pe Vlad Dragomir, iar centralul partidei a dictat penalty pentru România.

Jucătorul lui Hagi, Drăguş a executat impecabil lovitura de la 11 metri, pe centru, iar tabela arăta la pauză 1-1.

În repriza a doua, oaspeții s-au jucat cu apărarea României și au marcat de două ori în două minute. Iseka și Mbenza au punctat pentru belgieni.

România a surprins din nou. A repetat scenariul din prima repriză. A egalat. De data aceasta a avut de recuperat două goluri, însă nu a fost o problemă. În minutul 90, Darius Olaru a primit o pasă la marginea careului şi a șutat cu stângul direct în vinclul porţii lui De Wolf. Două minute mai târziu, Andrei Ciobanu a primit o pasă în interiorul careului şia șutat cu interiorul piciorului drept, stabilind scorul final 3-3.

Sub îndrumarea lui Mirel Rădoi, naționala României U21 nu a pierdut niciun meci. În preliminariile pentru EURO 2019 a bifat patru victorii, iar în amicalul cu Belgia U21 a remizat.

VIATenews
SURSĂMediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.