Agenția Națională de Integritate a constatat incompatibilitatea în cazul a doi membri ai comitetului director al Societății Române de Radiodifuziune și un membru al consiliului de administrație, informează ANI,care precizează că cei trei nu au depus încă un punct de vedere.

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul a doi membri ai Comitetului Director al Societății Române de Radiodifuziune și un membru al Consiliului de Administrație al SRTv.

Potrivit ANI, cei trei pentru care s-a constatat incompatibilitatea sunt:

– Nagy Debreczeni Hajnalka (membru al Consiliului de Administrație al SRTv): în perioada 22 martie 2016 – 27 septembrie 2017, respectiv în perioada 28 martie – 25 septembrie 2018 a deținut și exercitat simultan funcția de membru al Consiliului de Administrație al SRTv și pe cea de administrator în cadrul a două societăți comerciale.

– Dumitru Mircea Ovidiu (fost membru al Comitetului Director al Societății Române de Radiodifuziune – Studioul Teritorial de Radio Craiova): în perioada 03 iulie 2012 – 18 octombrie 2016 a deținut și exercitat simultan funcția de membru al Comitetului Director al Societății Române de Radiodifuziune și pe cea de Director General al R.A. Aeroportul Craiova.

– Bulgariu Cătălin (fost membru în Comitetul Director al Societății Române de Radiodifuziune – Studioul Teritorial de Radio Iași): în perioada 18 iunie 2012 – 24 iunie 2016 a deținut și exercitat simultan funcția de membru în Comitetul Director al Societății Române de Radiodifuziune – Studioul Teritorial de Radio Iași și pe cea de consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Iași, judeţul Iași.

„Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le
consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. NAGY DEBRECZENI HAJNALKA și DUMITRU MIRCEA OVIDIU nu au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”, se arată într-un comunicat transmis de ANI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.