Tehnicianul Edward Iordănescu, în vârstă de 38 de ani, a ajuns la un acord cu Astra Giurgiu şi va semna un contract valabil pe două sezoane, care va fi înregistrat vineri, informează ProSport.

Cele două părţi au avut negocieri în ultimele zile, unele îngreunate de plecările masive aprobate de finanţatorul Ioan Niculae, însă preşedintele Dănuţ Coman şi antrenorul Iordănescu au găsit o cale de mijloc.

Dat fiind faptul că echipa va fi slăbită considerabil şi în lot au mai rămas opt jucători din cei pe care îi antrena Şumudică în sezonul trecut, obiectivul Astrei în primul an va fi reconstrucţia echipei.

Edward Iordănescu a antrenat ultima dată în Liga 1 pe Pandurii Târgu Jiu. Tehnicianul a semnat cu gorjenii în iarna anului 2014 şi a salvat echipa de la retrogradare, terminând sezonul pe locul 9.

Antrenorul s-a despărţit de gorjeni în vara lui 2016 din cauza problemelor financiare ale clubului rămas fără susţinere financiară. A semnat un contract cu bulgarii de la ŢSKA Sofia la începutul sezonului recent încheiat, însă şi-a dat demisia la finalul lunii noiembrie.

Sursa: Mediafax

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.