Apple va distribui piese, instrumente și ghiduri magazinelor independente pentru reparaţiile telefoanelor iPhone sparte, o schimbare majoră după ani de lobby împotriva legilor din unele state americane, care ar fi obligat compania să facă exact acest lucru, transmite Reuters.

Acest lucru înseamnă că magazinele de reparații independente vor primi piese oficiale pentru repararea produselor ieşite din garanție, la același preț oferit furnizorilor de servicii autorizați, cum ar fi Best Buy, care efectuează lucrări sub garanție.

Ben Bajarin, un analist al Creative Strategies, a spus că această mișcare ar putea crea mai multe oportunități pentru Apple de a vinde servicii sau accesorii dacă încurajează proprietarii de iPhone-uri să ofere telefoanelor folosite prietenilor și familiei.

„Acest lucru îi ajută să facă produsele mai accesibile pentru clienţi şi să îşi mărească astfel numărul de utilizatori. Toate studiile par să arate că dacă introduci pe cineva în comunitatea Apple, în general nu mai pleacă”, a declarat Bajarin.

VIATenews
SURSĂMediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.