Producătorul de ceasuri din lemn cu capital 100% românesc Noah Watches pregătește lansarea versiunii hibride a primului ceas inteligent din portofoliul brandului și primul din România disponibil la nivel global, arată un anunț al companiei

Noah Watches, unul dintre puținii producători de ceasuri din lemn din lume, și-a propus dublarea cifrei de afaceri în 2018 și intenționează să acceseze anul acesta mai multe piețe internaționale.

Compania va începe în 2018 producția primului ceas hibrid din portofoliul brandului și primul de acest fel disponibil în lume.

Firma și-a extins capacitatea de producție, astfel încât va putea livra anual peste 3.000 de ceasuri – de două ori mai mult decât la începutul anului 2017 – și a lansat anul trecut primele 5 Corner Store-uri unde consumatorii din România pot interacționa cu produsele brandului.

Echipa are deja primele prototipuri în testare și va avea două game disponibile cu variante atât pentru dame, cât și pentru bărbați.

Prima versiune este una smart business, iar prima funcție anunțată este cea de phone call. Utilizatorul selectează 12 persoane de maxim interes din agenda telefonică, iar ceasul îl va informa cu privire la apelant în cazul în care nu are acces direct la telefon, respectiv îi va permite ca prin dublu click pe buton să respingă apelul. Cea de-a doua gamă a smartwatch-ului hibrid este dedicată persoanelor active, care doresc să poarte ceasul inclusiv atunci când fac sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.