Constănțeanul care, în prima zi a anului, a provocat un accident rutier și apoi a coborât de la volan complet dezbrăcat, a fost lăsat fără permisul de conducere de către polițiști. Aceștia au întocmit pe numele său și un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Oamenii legii așteaptă acum ca medicii să stabilească dacă acesta are sau nu discernământ.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, deși în urma accidentului singura persoană rănită ușor a fost chiar bărbatul dezbrăcat, conform legii pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

De asemenea, el este cercetat și pentru distrugere, după ce mașina pe care a condus-o a lovit o mașină parcată, în urma coliziunii fiind distrus parțial și gardul unui imobil.

În plus, deși au constatat că bărbatul nu consumase alcool sau droguri, polițiștii i-au suspendat și carnetul de conducere.

Bărbatul a fost dus la Spitalul Județean Constanța, pentru evaluare, medicii urmând să decidă dacă în momentul comiterii faptei avea sau nu discernământ și dacă se recomandă internarea sa într-un sanatoriu de psihiatrie.

Potrivit Poliţiei Constanţa, un bărbat de 36 de ani conducea, marţi dimineaţă, în oraşul Constanţa, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat într-un autoturism parcat, după care a fost proiectat în gardul unui imobilul. În urma accidentului, şoferul a fost rănit uşor. După producerea accidentului, şoferul a ieşit din maşină complet dezbrăcat. Poliţiştii spuneau că, potrivit declaraţiilor familiei, bărbatul ar fi dezvoltat în ultima perioadă probleme psihice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.