Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a declarat, marţi, că nu va participa la Congresul PNL de sâmbătă, pentru a evita o “parazitare mediatică” a evenimentului, afirmând că Ludovic Orban nu trebuie să fie președintele PNL.

“Nu am nici dorința, nici dorul, nici plăcerea — o spun fără niciun fel de dramatism, o spun absolut egal, cu toată prietenia și cu toată sinceritatea — să particip la acest Congres. (…) O prezență a mea la Congres ar alimenta astfel de lucruri, ar parazita cel puțin parțial mediatic un Congres care are dreptul lui, cu candidații lui, cu oamenii lui. PNL este atât cât este fără mine astăzi și așa va fi în viitor. (…) Îmi pasă, doresc ca acest partid să aibă șansele și să le valorifice, îmi doresc să-și aleagă un conducător, dar asta nu înseamnă că mi-e dor de el”, a declarat fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu, la Realitatea TV.

Crin Antonescu a afirmat că Ludovic Orban nu trebuie să fie preşedintele PNL.

“Domnul Orban cred că nu trebuie să fie în acest moment președinte al PNL. Cred că acum, în 2017, trebuie altceva”, a spus Antonescu.

Fostul lider al liberalilor a afirmat că îl susţine pe Cristian Buşoi în cursa pentru şefia partidului.

“(Cristian Buşoi-n.r.) este un om cu foarte multă personalitate, cu foarte multă știință de carte, care a pendulat foarte intens între Bruxelles și București, într-un mod foarte eficient, a fost implicat în politica internă a partidului și a făcut față unor situații complicate”, a spus Crin Antonescu.

Preşedinţia PNL este disputată de Ludovic Orban şi Cristian Buşoi, Congresul pentru alegerea conducerii partidului urmând să aibă loc sâmbătă.

Sursa: Mediafax

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.