Potrivit dezvălurilor din Footbal Leaks: The Dirty Business of Football, compania care îl reprezintă pe Ronaldo îl poate împrumuta pe atacantul Realului pentru 4 ore şi jumătate, timp în care acesta va da autografe, va face poze şi poate să fie, pentru o zi, imaginea unui produs al clientului.

Până acum, era cunoscut faptul că portughezul poate să facă doar reclame, însă conform ultimei dezvăluiri, pentru aproximativ 1,1 milioane de euro Cristiano Ronaldo poate veni la o cafea, poate oferi live-uri pe site-urile de socializare ale „cumpărătorului”, dar şi pe conturile sale, se poate poza şi oferi autografe, toate într-un timp limitat: 4 ore şi jumătate.

În carte este scris că în 2013 o companie din Arabia Saudită a plătit taxa cerută companiei lui Ronaldo, Multisports & Image Management. Pentru suma dată, arabii au făcut un photoshooting cu Ronaldo, au primit două postări ale superstarului pe conturile de socializare şi 5 tricouri cu autografele sale. Mai mult, Cristiano Ronaldo a fost pentru o singură zi imaginea companiei din Arabia Saudită.

Această activitate îi aduce portughezului un venit important, 500,000 de euro (n.r. suma care-i rămâne după ce îşi plăteşte către Real Madrid procentul din drepturile de imagine) pe săptămână câştigă Ronaldo în urma acestor evenimente.

Sursa: Mediafax

SHARE

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.