Cristina Neagu s-a declarat mulţumită de prestaţia României din primul meci de la Campionatul European, 31-28 cu Cehia, dar spune că este nevoie de multă atenţie la următoarele jocuri.

Cele mai importante dueluri din grupă, cu Norvegia şi Germania, abia urmează, iar în astfel de partide orice greşeală face diferenţa. ”Nu există meci uşor la Campionatul European. Putem vedea asta şi la celelate partide, ce rezultate s-au inregistrat acolo. Le mulţumesc românilor că ne-au susţinut şi le urez la mulţi ani. Am obţinut o victorie importantă pentru ţara noastră, iar ei ne-au ajutat. Pentru noi era important să câştigăm acest meci, mai ales că Cehia ne-a eliminat de la Campinatul Mondial”, a declarat Neagu după meci.

Liderul naţionalei este conştient că la turneul final toate naţionalele sunt puternice, iar reprezentativa noastră trebuie să facă totul pentru a avea un parcurs cât mai lung în competiţie. ”Sunt multe surprize. Nu cred că există favorite la acest turneu. Noi vrem să ne pregătim foarte bine şi urmează un meci greu cu Germania. Dacă nu reuşim să jucăm ca o echipă, nu avem şanse. Cine înscrie contează cel mai puţin, important e să jucăm ca o echipă”, a încheiat Neagu.

România şi Germania se întâlnesc luni, de la 19:00.

VIATenews
SURSĂMediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.