Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București , în colaborare cu Federația Română de Scrimă, organizează, pentru al patrulea an consecutiv, Cupa Europei la floretă feminin, se precizează într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Competiția se va desfășura duminică, 14 mai a.c., începând cu ora 10.00, la Sala Mihai Viteazul – Steaua din București.

Echipa Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” București, antrenată de Petre DUCU și Florin GHEORGHE și care a obținut medalia de argint la Campionatul European de cadeți în acest an, este compusă din floretistele: Mălina CĂLUGĂREANU, Maria BOLDOR, Rebeca CÂNDESCU și Anca SĂVEANU.

Programul competiției:

09:00 Control echipament

09:30 Ședință tehnică

10:00 Debut grupe de 3 echipe

13:30 Finala mică și meciuri de clasament

16:00 Finala

17:15 Festivitate de premiere

Intrarea publicului la competiție va fi liberă.

Cupa Europei la Floretă feminin este o competiție intercluburi, care se adresează echipelor campioane naționale en-titre. Confederația Europeană de Scrimă a acordat României, pentru a patra oară consecutiv, dreptul de a organiza acest concurs, iar datorită faptului că echipa de floretă CSA „Steaua” București a cucerit titlul de campioană națională și în anul 2016, clubul militar este din nou organizator.

“Este îmbucurător faptul că organizarea CUPEI EUROPEI la floretă feminin de către CSA Steaua București a devenit un eveniment consacrat pentru scrimă, atât la nivel național cât și european, iar anul acesta și-a anunțat prezența și președintele Confederației Europene de Scrimă, domnul Stanislav POZDNIAKOV.” au precizat oficialii CSA Steaua bucureşti prin intermediul unui comunicat de presă. 

Sursa: Mediafax

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.