Curtea de Casaţie de la Paris a acceptat, marţi, recursul fotbalistului Karim Benzema, cercetat în scandalul de şantaj contra fostului său coechipier de la echipa naţională a Franţei, Mathieu Valbuena, informează L’Equipe.

Această decizie vine după ce, în decembrie, Curtea de Apel de la Versaille a validat ancheta privind tentativa de şantaj împortiva lui Mathieu Valbuena.

În consecinţă, Curtea de Apel va trebui să reexamineze cazul şi va avea nevoie de aproximativ şase luni, a precizat avocatul jucătorului, citat de presa spaniolă. Până atunci, Karim Benzema va rămâne sub investigaţie.

Benzema a fost acuzat că l-a șantajat Mathieu Valbuena într-un scandal sexual. În urmă cu mai mult de un an şi jumătate, Benzema a fost reținut de către poliția franceză și plasat în custodie, din cauza acuzațiilor de complicitate în cazul de șantaj în care mai multe persoane, printre care și Djibril Cisse, l-au amenințat pe Valbuena că vor face publice imagine erotice cu el și partenera sa, furate de pe telefonul mobil al acestuia, dacă nu primesc o sumă de bani.

În urma scandalului, Karim Benzema nu a mai fost convocat la naţionala Franţei şi a ratat, inclusiv, prezenţa la Euro 2016. Până în 2015, atacantul de la Real Madrid adunase 81 de selecţii şi 27 de goluri marcate la prima reprezentativă a Franţei.

VIATenews
SURSĂMEDIAFAX
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.