Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că Guvernul va adopta, vineri, o ordonanță de urgență în domeniul rutier pentru a combate pirateria în sectorul transporturilor, precizând că actul normativ va crește siguranța pasagerilor și va asigura un transport de calitate.

„Alt act normativ pe care îl vom adopta astăzi a fost definitivat după consultările avute de reprezentanții Guvernului cu patronatele din sectorul rutier. Guvernul e preocupat să asigure toate condițiile necesare legale și de control al respectării legalității pentru creșterea siguranței pasagerilor și pentru un transport de calitate”, a afirmat Viorica Dăncilă, vineri, la începutul ședinței de Guvern.

Ea a mai spus că numai printr-o legislație clară poate fi combătută pirateria în sectorul rutier.

„În egală măsură, avem responsabilități legate de combaterea pirateriei în acest sector care se poate face doar printr-o legislație clară. OUG pe care o adoptăm azi include modificările necesare stabilite după un proces de consultare publică la care factorii implicați au avut un cuvânt important de spus”, a conchis șeful Executivului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.