Simona și Adrian au venit cu un produs unic în România, și anume un terariu cu plante tropicale, complet automatizat. Pentru ideea lor, cei doi au primit de la Daniela Marișcu o investiție de 100 de mii de euro pentru 30% din afacere, iar după recuperarea investiției ea va ramane cu 10%.
La terariu trebuie facuta mentenanta de doua ori pe an 10 minute si acesta are 2 ani garantie. Daca in incapere se afla un terariu, produsul va creste productivitatea, starea de relaxare, starea de bine si calitatea aerului. Acest produs are doua variante: terariul cu plante tropicale care costa 2.200 de euro si un perete cu plante tropicale care costa 4.400 de euro.
Simona si Adrian vor sa ajunga la o cifra de afaceri de 1.000.000 de euro in urmatorii trei ani. Ei au capacitatea de a crea 50 de pereti mari in cladiri de birouri si 50 de terarii pentru zone rezidentiale.
Mohammad Murad le face o oferta de 100.000 de euro pentru 30% din afacere si Dragos Petrescu le face o oferta identica. Daniela Mariscu spune ca poate sa extinda businessul la nivel international in 40 de tari, alaturi de partenerii sai cu care construieste aqua parcuri.
Cristian Onetiu a zis ca nu este interesat decat de business-uri cu rezultate de 10, 20, 100 de milioane de euro in trei ani de afaceri, asa ca se retrage. Monica Cadogan zice ca este in industria aceasta, dar pe alta ramura si ea prefera sa se concentreze pe distributia pe scara larga, asa ca se retrage.
Simona si Adrian au reusit sa convinga 3 Lei, dintre care au ales-o pe Daniela Mariscu si pe partenerii ei. Doar ei stiu ce vor face in viitor.

Onoaie George

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.