Președintele PSD, Liviu Dragnea solicită ministrului de Finanțe și conducerii ANAF să dea explicații în legătură cu prezența inspectorilor ANAF în redacția Rise Project, după ce numele său a fost legat de aceste verificări din cauza anchetelor jurnalistice apărute.

”Am aflat din presă că inspectori ai ANAF au descins în redacția Rise Project. Întrucât, de ceva vreme, Rise Project publică subiecte legate de persoana mea, vreau să fac următoarele declarații:1. Nu am nici o implicare în prezența unor inspectori ANAF în redacția Rise Project. 2. Sunt indignat de ceea ce se întâmplă.3. Am sentimentul că se încearcă compromiterea mea. 4. Faptul că o instituție de presă scrie despre un om politic nu trebuie să aibă nici o legătură cu implicarea instituțiilor statului în viața acelei instituții de presă”, transmite Liviu Dragnea, într-un comunicat de presă.

Liderul PSD cere ministrului de Finanțe să iasă public și să explice situația produsă joi.

”Acest tip de comportament a existat în timpul unui regim prezidențial de tristă amintire, când instituții de presă ostile acestuia erau ținta instituțiilor de forță. Cer ca ministrul de Finanțe și șeful ANAF să dea explicații imediat privind prezența inspectorilor ANAF în redacția Rise Project.Vreau ca aceste explicații să fie publice”, a mai spus Liviu Dragnea.

Un control al inspectorilor ANAF a avut loc joi la redacția Rise Project, publicație care a furnizat mai multe materiale, în ultima vreme, ce îl vizau pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

”Tocmai am fost vizitați la redacție de inspecția Antifraudă de la ANAF, control inopinat. Florin Tunaru, vicepreședinte ANAF, a fost trezorierul PSD Teleorman și asociat în Fundația pentru Politici Social Democrate cu Liviu Dragnea. Publicăm curând articolul “Serviciul lor secret”, scria pe pagina de Facebook al Rise Project.

VIATenews
SURSĂMEDIAFAX
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.