Liderul Liviu Dragnea a declarat, luni, după o discuție de cinci ore cu premierul Mihai Tudose, că Executivul a depășit stadiul implementării programului de guvernare, ceea ce îi dă ”de gândit”, printre subiectele abordate numărându-se prioritățile legislative ale Guvernului și CExN al PSD.

”Au fost două săptămâni în care nu ne-am mai văzut. Am discutat despre prioritățile legislative ale Guvernului pentru această toamnă, despre Comitetul Executiv Național pe care îl vom organiza zilele următoare, despre stadiul în care se află implementarea programului de guvernare. Trebuie să recunosc, pentru mine e o veste foarte bună, au început să-l și depășească, ceea ce îmi dă de gândit – nivelul încasărilor și creșterea economică”, a declarat liderul PSD Liviu Dragnea.

De asemenea, cei doi au discutat și despre proiectele de lege inițiate de către Executiv.

”Sunt multe proiecte de lege și am stabilit un oarecare grafic și o oarecare ritmicitate, în așa fel încât să fie adoptate într-un ritm firesc. Totodată, am discutat și despre proiectul de buget”, a adăugat Dragnea.

Totdodată, președintele PSD a precizat că a discutat cu premierul Tudose și despre proiectul privind Fondul Suveran de Investiții, despre care a spus că este în curs de avizare.

”Urmează ca atunci când începe sesiunea parlamentară să ajungă în Parlament”, a mai spus Liviu Dragnea.

Întâlnirea dintre președintele PSD și primul-ministru a avut loc la Palatul Victoria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.