Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că la începutul fiecărei săptămâni va avea loc o analiză a activităţii Guvernului, ca “între colegi”, nu ca nişte “inchizitori”, afirmând că luni va avea loc prima analiză, pe agendă fiind şi vizita premierului la Bruxelles.

“Mâine va fi prima întâlnire importantă cu guvernul, pe care o așteptam de 6 luni de zile, un premier bine aplicat, organizat, ordonat, care vine și ne prezintă ceea ce a prezentat deja — raportul de activitate din prima săptămână, spunând ceea ce va face în următoarea săptămână și cum are de gând să abordeze discuțiile cu președintele Comisiei Europene, care este sprijinul de care are nevoie din partea coaliției”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la RTV.

Liviu Dragnea a afirmat că premierul va prezenta în fiecare săptămână Coaliţiei PSD-ALDE ce a făcut şi ce urmează să facă.

“În fiecare luni, poate că în această vacanță de vară n-o să fie în fiecare luni, guvernul vine și prezintă coaliției ceea ce a făcut în săptămâna precedentă, ce urmează să facă în săptămâna următoare. Așa se va întâmpla. Nu suntem ca o comisie, ca niște inchizitori sau ca o comisie de examen, fiecare stăm cu ochelarii pe nas, cu cotiere și cu testul grilă, suntem niște colegi”, a spus Livi Dragnea.

Liviu Dragnea a spus că “regula va fi” ca în fiecare zi de vineri să fie transmis liderilor coaliției materialul care va fi supus analizei pentru ca discuţia să fie una aplicată.

 

VIATenews
SURSĂMEDIAFAX
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.