În cursul săptămânii trecute, pe data de 12 Septembrie, compania Crucial Systems & Services a organizat un eveniment dedicat clienților Hewlett Packard Enterprise din zona Dobrogei.

Temele principale ale acestei întâlniri au fost reprezentate de tehnologiile de ultimă generație dezvoltate de Hewlett Packard Enterprise, infrastructura informatică fiind cea mai importantă componentă din cadrul unei afaceri.

Participanții au putut afla ultimele noutăți de la domnul Cătălin Scîntei, Senior Presales Consultant în cadrul Hewlett Packard  Enterprise.

“Am organizat multe evenimente de-a lungul anilor. Cu fiecare eveniment am înțeles că este important să arătăm valoarea adăugată pe care o putem pune în slujba clienților noștri. Acolo unde exista încredere se pot face și proiecte de valoare. Prin valoarea adăugată de Crucial, noi încercăm să facem achizițiile de soluții de stocare și securitate mai ușor de înțeles și de aplicat. Sperăm să arătam că se pot construi proiecte de succes alături de partenerii noștri strategici.”, Cătălin Anghel, Sales Manager, Crucial Systems & Services.

De asemenea, antreprenorii au putut cunoaște și câteva dintre avantajele unui banking modern, de la reprezentanții Unicredit Bank prezenți la acest eveniment.

Conferința a avut loc într-o locatie exclusivistă, Crama Rasova, iar transportul participanților a fost realizat cu ajutorul sponsorului de mobilitate Exclusiv Auto.

Au fost în același loc, oameni cheie ai mediului de afaceri din România, fiecare expunându-și viziunea și împreună găsind soluții noi și lărgindu-și orizonturile.

“Mulțumim tuturor sponsorilor noștri pentru sprijinul acordat în organizarea acestui evenimet. Vorbim despre un alt eveniment de succes marca Crucial Systems & Services, o companie cu tradiție în domeniul IT, din Dorbogea, care de mai bine de 21 de ani este alături de partenerii săi, conclucrând pentru dezvoltarea mediului de afaceri din această zonă a țării. De asemenea le mulțumim tuturor participanților care au ales să fie astăzi lângă noi, sperăm ca toate informațiile pe care le-au aflat astăzi să aducă un plus considerabil în proiectele pe care aceștia le conduc sau urmează să le demareze. ”, Bianca – Andreea Ionescu, PR, Crucial Systems & Services.

De peste 21 ani, Crucial Systems & Services este una dintre cele mai performante companii de IT prezentă pe piaţa din sud-estul României, o piaţă mereu în schimbare, din ce în ce mai exigentă când vine vorba de noutate. Aducem in fiecare zi soluții cât mai complexe si eficiente pentru clienții noștri.

Pe piaţa locală Crucial Systems & Services oferă serviciul de Helpdesk 24 ore /zi, 365 zile/an în limba română, unde problemele de service ale clienţilor sunt rezolvate de către o echipă de ingineri cu experienţă, specializaţi atât pe asistenţă hardware, cât şi pe asistenţă software şi consultanţă IT&C.

VIATenews
SURSĂMediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.