Una dintre firmele autohtone consacrate în domeniul IT și serviciilor conexe, Expertissa, a împlinit 25 de ani pe piață. Demarată în 1995 în capitală ca o afacerea de furnizare de echipamente de birou, compania s-a extins continuu, atât ca arie, cât și ca servicii și portofoliu de clienți. În prezent Expertissa oferă servicii complexe clienților după un concept modern: un singur punct de contact pentru soluționarea unei palete largi de cereri din domeniul serviciilor IT, printing și tot ceea ce este nevoie la birou: Implementarea solutiilor IT (Office automation), analiza infrastructurii IT, consiliere în selectarea solutiilor IT optime pentru eficientizarea întregii activităţi, servicii IT integrate, accesul la un portofoliu de mărci, produse hardware și software de top, răspuns rapid prin prezența directă în orase importante. Înfiinţată in 1999, Expertissa Constanța (fosta XEROGRAPHIX) este o companie bazată pe o echipă de profesionisti în domeniul IT. În cei 14 ani de activitate, compania s-a dezvoltat astfel încât să poată oferi consultanță individualizată, implementare și mentenanță. Viziunea Expertissa Constanța este aceea de a clarifica provocările complexe actuale din mediul IT și business.

Cronologia unei afaceri de succes

Expert Service IT s-a înfiinţat în anul 1995, având sediu unic în Bucuresti si ca principal obiect de activitate furnizarea de echipamente de birou. În timp, urmare a interacţiunii cu nevoile si cererile clienţilor, compania si-a extins business-ul cãtre produsele IT, începând sã se dezvolte ca furnizor de produse si soluţii IT.
Principalele repere în evolutia companiei:
2003 – începutul dezvoltãrii la nivel naţional prin înfiinţarea filialelor Expert service IT (Craiova – 2003; Timişoara si Cluj – 2004; Brasov – 2005)
2004 – primele contracte cu acoperire naţionalã (Yazaki România, AIG Life, ING Bank, ING Asigurãri de Viatã)
2004 – certificarea ISO
2005 – extinderea geograficã a business-ului în zona de SE a ţãrii, prin achiziţionarea firmei locale Xerographix (Dealer Autorizat Xerox)
2006 – Primul contract IBM (Ministerul Justiţiei)
2006 – încorporarea în portofoliu a noi aplicaţii software si competente de dezvoltare a acestora prin achiziţionarea firmei locale QCT Connect Company (Advanced IBM Business Partner) din Timişoara
2007 – începutul procesului de rebranduire, având ca rezultat la sfârsitul anului douã noi companii: Expertissa Timisoara si Expertissa Constanta.
2008 – Expert Service IT (Bucuresti, Brasov, Craiova, Cluj-Napoca) devine Expertissa HQ.
EXPERTISSA HQ

 

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.